Stel Menus in in het Admin Paneel

Is een Kambo sessie iets voor JOU???

Kambo is een krachtig geneesmiddel dat geproduceerd wordt door een boomkikker uit de Amazone, de Phyllomedusa bicolor. Sommige indianenstammen in de Amazone behandelen al eeuwenlang al hun ziekten met deze remedie. Via kleine stipjes (dots), wordt het eerste laagje van de huid weggehaald en wordt het slijm van de kikker via het lymfevat het lichaam binnenkomen: dit is de meest gunstige methode voor toegang tot genezing.

De uitscheiding heeft meer dan 200 werkzame stoffen die vooral rijk aan bepaalde peptiden te zijn, waaronder vasoactieve en opioide peptiden en een peptide die men adenoregulair noemt. Onderzoeken in en buiten het Amazonegebied tonen aan dat de behandeling een zeer gunstige invloed heeft op o.a. allergieën, darmproblemen, nierstenen, ziekten van hart- en bloedvaten, reumatische aandoeningen, kanker, glaucoom, verslavingen, depressie, angsten, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.

Het is geen toeval dat dit geneesmiddel grote belangstelling van farmaceutische bedrijven heeft gekregen en dat er nu 70 octrooien zijn ingediend TEGEN gesynthetiseerde versies van de peptiden in Kambo. Momenteel wordt er onderzoek uitgevoerd in de gebieden om de werkzaamheid te beoordelen bij het werken met Alzheimer, de ziekte van Parkinson, depressie, migraine, problemen met de bloedsomloop, kanker, vruchtbaarheidskwesties, AIDS en hepatitis.

Traditioneel was Kambo een belangrijk onderdeel van de inheemse geneeskunde. Gebruikt om malaria te behandelen Het werd gebruikt om kracht en uithoudingsvermogen te krijgen voor de jacht en om de menselijke geur te elimineren die aan dieren openbaart dat de jager er is. Het wordt ook gebruikt voor het opheffen van panema, wat een andere naam is voor duistere energie of pech.

Ook in Nederland is er steeds meer belangstelling door mensen die op zoek zijn naar het Kambo Cleanse-effect. Gifstoffen opruimen en helderheid brengen in hun leven.

Sinds 1966 heeft men veel bestaande peptiden in de afscheiding van de Kambo gekenmerkt en gesynthetiseerd. Als een bewijs van zijn medicinale eigenschappen, zijn er reeds meer dan 70 patenten van Kambo in de farmaceutische wereld, voornamelijk in de Verenigde Staten.

De belangrijkste families van de geïdentificeerde bio-actieve peptiden in de afscheiding van de Kambo zijn tot op het moment:

Phyllomedusinae: zoals de Tachykinine (die ook als een neuropeptide werkt). Ze produceren een contractie op het niveau van het gladde spierweefsel en verhogen de afscheiding op het niveau van het hele spijsverteringsstelsel zoals bij de speekselklieren, de maag, de dunne en dikke darm, de pancreas en de galblaas. Het zijn de voornaamste verantwoordelijken voor de diepe zuivering die de toediening van Kambo met zich meebrengt.

Phylloquinone en Phyllomedusinae – beide zijn krachtige bloedvat-verwijdende middelen die ook de doorgang van de hemato-encefalische barrière verhoogt, zowel voor zijn eigen toegang als voor andere actieve peptiden. Binnen deze familie vindt men de medusina die ook anti-microbiële en anti-schimmel eigenschappen bezit.


Caerulein en Sauvagine – Dit zijn peptiden met kettingen van 40 aminozuren, met myotropische eigenschappen op het gladde spierweefsel waardoor ze een contractie veroorzaken op niveau van de karteldarm en de urineblaas. Ze brengen een val van de bloeddruk teweeg die gepaard gaat met hartkloppingen. Ze stimuleren de bijnierschors en de hypofyse en dragen zo bij tot een grotere zintuiglijke gewaarwording en een grotere weerstand. Beide peptiden bezitten een grote pijnstillende werking en verbeteren de fysieke kracht en de capaciteit om fysieke pijn, stress en ziekten te verwerken. Ze verminderen ook de symptomen van vermoeidheid. Op medisch vlak draagt deze familie van peptiden bij aan een betere vertering. Het bezit pijnstillende eigenschappen bij pijn veroorzaakt door nierstenen, tumoren of bij perifere vasculaire insufficiëntie.

Dermorfine en deltorfine – Dit zijn kleine peptiden die samengesteld zijn uit 7 aminozuren. Het zijn selectieve agonisten van de delta opioïdreceptoren die 4000 keer sterker zijn dan morfine en 40 keer sterker dan endogene endorfines.

Adenoreguline – ontdekt in de jaren 90 door het team van John Daly van het Nationaal Gezondheidsinstituut van de Verenigde Staten. Adenoreguline werkt in op het lichaam via de adenosine receptoren, een fundamenteel component in elke menselijke cellulaire verbranding. Deze receptoren kunnen een opleving bieden in de behandeling van depressies, beroertes en ziekten gerelateerd met verlies van cognitieve functies zoals de ziekte van Alzheimer maar ook Parkinson.

Antimicrobiële Peptiden: Dermaseptine, inclusief de adenoreguline (met 33 aminozuren), plasticine en phyloseptine, vormen deel van een familie van antimicrobiële peptiden van een breed spectrum en die een rol spelen in de verdediging van de naakte huid van de kikkers tegen een microbiële invasie. Dit zijn de eerste peptiden van de gewervelden die duidelijke effecten tonen tegen de metaaldraadachtige fungi die verantwoordelijk zijn voor ernstige opportunistische infecties die het syndroom van immunodeficiëntie vergezellen, en het gebruik van immuno-suppressors. Ze hebben ook een dodelijk effect tegen een breed spectrum van bacteriën, schimmels, gisten en protozoön. Verschillende jaren van onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Parijs heeft aangetoond dat de peptiden Dermaseptine B2 en B3 effectief zijn in het doden van bepaalde soorten kankercellen. Onderzoeken in de Universiteit van Queens, in Belfast, hebben recent een prestigieuze prijs gewonnen voor hun innovatief werk rond kanker en Kambo. Zijn actiemechanisme werkt via de inhibitie van de angiogenesis van de tumorcellen, met selectieve cytotoxiciteit voor deze cellen.

Bradiquinine – zoals de fyloquinine en tryptofiline. Dat zijn peptiden met een gelijkaardige structuur en eigenschappen aan de menselijke bradiquinine. Het zijn bronnen van belangrijk wetenschappelijk onderzoek omdat ze bloeddrukverlagers zijn, die vasodilatatie teweeg brengen, een contractie van de niet vasculaire gladde spierweefsels, de vasculaire doorgang verhogen en ook verbonden zijn met het mechanisme van inflammatoire pijn.

Bombesine – deze peptiden stimuleren de afscheiding van cloorhydrisch zuur door in te werken op de G-cellen van de maag, onafhankelijk van het pH van de omgeving. Ze verhogen ook de afscheiding van pancreassappen, de micro-elektrische activiteit van de ingewanden en de samentrekking van het gladde spierweefsel.

Ceruleíne – Stimuleren de maagsappen, gal- en pancreassappen en ook bepaalde gladde spierweefsels. Men zou het kunnen aanwenden bij lamme of luie karteldarm en als diagnose-middel bij dysfunctionele prancreas of alvleesklier.

Triptofiline – dit zijn neuropeptiden die samengesteld zijn uit 4 tot 14 aminozuren en die nieuwe perspectieven openen over hoe het menselijk brein functioneert.

Inmiddels werk ik al 8 jaar met deze krachtige kikker en kan jou helpen bij:

– darmproblemen
– tinnitus (oorsuizen)
– de overgang
– allergieën
– depressie en angsten
-Burn out
– reumatische aandoeningen
– verslavingen

– glaucoom (oogaandoening)
– nierstenen
– endometriose
– ziekte van lyme
– ziekte van hart- en bloedvaten
– ziekte van crohn
– stoppen met roken

 

 

Toepassing


De Kambo wordt aangebracht op kleine stippen die op de huid worden gebrand. Hierdoor kan het medicijn via het lymfevat het lichaam binnenkomen: dit is de meest gunstige methode voor toegang tot genezing.

De peptiden in de kikkersecretie veroorzaken chemische reacties in het lichaam, waardoor de interne organen en darmen toxines zuiveren, samen met een enorme toename van de productie van witte bloedcellen. Deze zuivering en toename schept voorwaarden voor een levendig en gezond immuunsysteem.

Voor een persoon die voor de eerste keer een Kambo-reinigingsbehandeling krijgt, wordt een enkel testpunt toegepast om de juiste dosering van Kambo vast te stellen.

Een Kambo-reiniging biedt het lichaam de mogelijkheid om zijn volledige potentieel te realiseren. Je zult zich na de behandeling waarschijnlijk verjongd en levend voelen.

Eigen ervaring en genezing
Ongeveer 8 jaar geleden heb ik geleerd hoe ik Kambo bij mezelf kan toepassen. Tot nu heb ik het alleen toegepast bij mezelf, familie en vrienden. Het heeft mij destijds genezen van depressieve klachten. 

De ervaring in het moment is vrij intens maar daarna vind ik het vooral  fijn dat er rust is, in het lichaam en hoofd. De dezelfde dag of de dagen erna ervaar ik veel meer energie. In 2017 kreeg ik een hevige bacteriële infectie vanuit het buitenland waar volgens de dokter een zware antibiotica kuur voor nodig was. 

Ik geloof uit ervaring en persoonlijke onderzoeken niet in de meeste medicijnen die in het reguliere systeem gegeven worden. En dus zeker ook niet een antibiotica omdat het ook alle goede bacteriën kapot maakt waardoor je een nog zwakker immuunsysteem krijgt en waarschijnlijk dus meer bijkomende klachten ervaart. Een aantal Kambo sessies heeft mij herstelt van alle ontstekingen en schadelijke bacteriën.

In 2018 kreeg ik kale plekken om mijn hoofd en in mijn baard. Volgens eigen onderzoek kwam ik uit bij Alopecia areata wat ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. De dokter bevestigde dit. Sommige mensen herstellen hier zelf spontaan van maar dit kan jaren duren. Mijn plekken werden snel groter en de dokter gaf aan dat er een redelijke kans is dat ik helemaal kaal zou worden. Toen hij vertelde dat het een autoimmuunstoornis is hoorde ik direct eens stem in mijn gedachten…. KAMBO! Kambo versterkt het immuunsysteem en het zelf herstellende vermogen van het lichaam. Na een aantal sessies en dagelijkse visualisatie begonnen mijn kale plekken direct te verdwijnen. 2 maanden later had ik weer overal haar.

Is het veilig? Contra-indicaties

Kambo is een veilig medicijn maar vanwege zijn intense kracht en helingscapaciteiten er zijn een aantal contra-indicaties waarbij je Kambo niet mag doen.

 

1. Als je een ernstige hartaandoening hebt
2. Als je een ernstige hersenziekte hebt
3. Als je een beroerte hebt (gehad)
4. Als je medicijnen gebruikt vanwege lage bloeddruk
5. Als je een bloedtransfusie hebt gehad
6. Als je bloedstolsels in het bloedvat hebt
7. Als je een ernstige psychische aandoening hebt of zware antidepressiva gebruikt.
8. Als je aan het wachten bent op chemotherapie of radiotherapie of recent chemotherapie of radiotherapie hebt gehad. Na 1 maand kan het wel omdat het helpt de intoxicatie die je hebt opgelopen te verminderen.
9. Als je een immuunsuppressivum gebruikt (geneesmiddel dat de werking van het afweersysteem remt)
10. Als je zwanger bent (helpt wel bij onvruchtbaarheid)
11. Als je moeder bent en je nog borstvoeding geeft of je kindje jonger dan 6 maanden is
12. Als je de ziekte van Addison of epilepsie hebt
13. Als je herstellende bent van een gecompliceerde operatie
14. Als je jonger bent dan 18 jaar
15. Voor of binnen een maand na een  Bufo Alvarius ceremonie
16. Voor of binnen 4 maanden na een IBOGA ceremonie
17. Binnen een week na een Colonhydrotherapie of darmspoeling

 

 

Bij twijfel bij een bepaalde aandoening of medicijngebruik zal ik geen behandeling doen of je verwijzen naar een dokter. Ondanks de bewezen medicinale werking zie ik het niet als een vervanging van medicijnen of een medische behandeling. Het is een spiritueel ritueel en zal nooit adviseren om te stoppen met medicatie die je is voorgeschreven.

 

Dieet en voorbereiding

 

 o Eet geen vast voedsel gedurende 8-10 uur van tevoren, of geen eten voor acht uur eerder. Drink slechts drie uur voordien lichte thee of sappen.

o Drink geen overmatige hoeveelheden vloeistof voorafgaand aan de Kambo-behandeling. Het is vereist om 1,5 liter te drinken voor de behandeling, maar het doel hiervan is om 10-20 minuten te drinken voordat het geneesmiddel wordt aangebracht. Wacht alstublieft tot u bij de ceremonie aankomt voordat u drinkt.

o Gebruik geen alcohol of andere substanties gedurende 24-48 uur vóór of na de Kambo-behandeling.

o Probeer voedsel dat sterk is in de lever één tot twee dagen vóór en na kambo te vermijden.

EEN PRIVÉ  KAMBO SESSIE BEDRAAGT €111.00,-

DUO SESSIE €177.00,-

INENTING (HET VACCIN VAN HET BOS – 3X BINNEN MAANCYCLUS 28 DAGEN) €288.00,-

Kambo wordt ook gebruikt als onderhoud. Een enkele Kambo Cleanse wordt beschouwd als een diepe reiniging. Een reeks van drie ceremonies binnen 1 maancyclus wordt door de krijgers van diverse tribes in Zuid-Amerika beschouwd als een inenting (het vaccin van het bos). Het werkt als een natuurlijke vaccinatie voor het immuunsysteem en geeft het een volledige reset. De traditionele aanbeveling van de tribes is om 3 volledige toepassingen van Kambo te ontvangen binnen één maancyclus (28 dagen) om het volledige potentieel te bereiken en voor langere gunstige effecten.

Wanneer je je afvraagt welke reiniging je moet doen, hangt het af van hoe diep je wilt gaan. Er is altijd een andere laag van het Zelf om te reinigen, openen en herstellen. Elke keer dat het medicijn binnen een cyclus van volle maan wordt geserveerd, is het potentieel zo veel dieper

Kambo 3x toepassen binnen een maandcyclus wordt een Kambo-initiatie genoemd. Voor iedereen die nog nooit Kambo heeft meegemaakt, is het belangrijk om de 3 sessies te voltooien om het meeste voordeel te ontvangen.

De eerste Kambo-sessie helpt om de jaren van gifstoffen in het lichaam te verwijderen. De tweede sessie gaat wat dieper in op de fysieke, mentale en emotionele opbouw. De derde gaat nog dieper en kan Kambo werken aan het opruimen van spirituele ziekten en ziekten die generatie op generatie worden doorgegeven (voorouderlijke ziekten).

Neem contact op voor verdere vragen of afspraken
Via: info@kelvinwelling.nl

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling