Stel Menus in in het Admin Paneel

Over ons

Hallo, mijn naam is Kelvin Welling

Ik hou van openheid en eerlijkheid. Kwetsbaarheid is kracht en dit durf ik te tonen. Ik weet precies wat ik wil en help jou graag hetzelfde te ontdekken.

Dit  is niet altijd zo geweest. Op jonge leeftijd verloor ik connectie met mijn hart door het zien van huiselijk geweld. Ik kon niets anders dan dit proberen op te lossen met mijn hoofd. Het werd een reis door woede, schuld, angst, onzekerheid, niet goed genoeg voelen, grijpende naar allerlei stoffen om mijn verdriet te verdoven. Totdat op mijn 20e mijn lichaam ermee stopte. Wat volgde was een hevige ziekteperiode gevolgd door een angststoornis en depressie. En zonder dat ik het wist begon hier de mooiste reis die een mens ooit kan maken. De reis naar zelfontdekking. De reis naar mijn hart. 

Mijn lijdensweg is daarom onnodig lang geweest en het raakt me om te zien hoeveel mensen in deze staat verblijven. Het raakt me om te zien hoe ze ‘blijven hangen’  in negatieve levenssituaties. Continu met hun gedachten in het verleden (waar depressie ontstaat) of in de toekomst (waar angst heerst). Hierdoor leven we niet vrij, we leven als een slaaf van ons verstand. Je kunt pas vrij leven als je vrij bent van angst.

De wereld heeft de ECHTE JIJ nodig!

Liefs, Kelvin

Hieronder kun je met mij en mijn stem kennismaken door middel van de eerste podcast. In deze podcast ga ik het hebben over wat de grootste obstakel is om vrijheid en jouw werkelijkheid te kunnen ervaren. Daarnaast deel ik hoe je de eerste stap kunt maken om je hiervan te bevrijden. Ook deel ik de reis van mijn ziekte 18 jaar geleden die heeft geleidt tot de geboorte van de Heart & Soul academie en je hoort alles over wat mijn intentie is hiermee.
Veel luisterplezier!  

Missie academie:

Ik heb deze academie opgericht omdat ik mezelf jarenlang toe heb gestaan om te lijden, totdat ik eindelijk de weg naar mijn hart terug had gevonden. Depressie, angststoornissen, ongeluk en ziekten, verslavingen, geweld – ik heb het allemaal gezien en ervaren. En alleen door mijn mindset (overtuigingen, gedachten, denkpatronen) te veranderen, mijn manier van denken, heb ik het lijden kunnen stoppen. Mensen lijden onnodig. Natuurlijk heb je altijd te maken met negatieve situaties in het leven, bij de één heftiger dan de ander. Maar door er in te blijven hangen blijf je lijden. En nu heb JIJ de mogelijkheid om te stoppen met lijden.

Daarom ben ik hier om je te leren hoe je dit allemaal kunt bereiken. Omdat we het verleden niet  kunnen veranderen maar gelukkig kunnen we onze houding tegenover het verleden wel veranderen. Om dit verleden los te laten is het nodig om bereid te zijn om onze manier van denken te veranderen. 

“Zolang je accepteert dat het leven je rond blijft duwen en sturen, zal het leven dit blijven doen. Onderneem actie en bepaal je eigen leven en toekomst!”

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling