Stel Menus in in het Admin Paneel

Home

Is deze academie voor mij???

Deze academie is voor pioniers die voorlopen op de massa, of de andere kant op lopen. Die zich willen bevrijden van de 'dit is normaal', 'dit is logisch' of 'dit hoort zo' mentaliteit.

Omdat ze weten dat deze basis essentieel is om door alle lagen en angsten heen te gaan, te stoppen met iets of iemand anders de schuld te geven voor hun eigen gevoel van onvrede.

Dan wordt je EIGENAAR van je leven ipv SLACHTOFFER.

En alleen dan kun je in contact komen met wie jij werkelijk bent en kun je gaan LEIDEN en stopt jouw LIJDEN.

Dan ben je op de juiste plaats!

De cursussen nemen je mee op een innerlijke reis waar je stopt met afleiden en verdoven en leert VOELEN. Waar de beperkende overtuigingen die je tegenhouden in het leven elimineert, zodat je vrij kunt leven van angst.Ik leer je in contact komen met jouw innerlijk vuur, jouw passie en kracht zodat je kunt gaan leiden. Jouw wereld en omgeving heeft de ECHTE JIJ nodig. Dit is mijn levensmissie.

Wist je dat meer dan 90 procent van alle pijnen, kwaaltjes en ziekten in het lichaam een emotionele oorzaak hebben?

Maar waar ligt de oorzaak? Hoe kun je dat herkennen in jezelf en anderen? Welke patronen komen hierbij kijken waarmee je jezelf afleidt en verdoofd? Wat ben je aan het verbloemen?

In de video hieronder deel ik de vragen die ik mezelf stelde tijdens mijn ziekte en deel ik hoe ik mezelf heb genezen. Ter conclusie: last van kritiek, oordeel, vingertjes wijzen, onrust of onvrede in jezelf en hoofd, gevoel van niet goed genoeg zijn, de liefde niet waard zijn?

Check nu de video hieronder!

Welkomstbonus video:

When you follow your heart, dreams do come true!

Waarom deze cursussen JOU kunnen helpen en wat maakt MIJ uniek?

Wat maakt deze academie uniek?

Wat deze academie uniek maakt is dat ik hier niet ben om je iets te leren. Hier ben je voornamelijk bezig met afleren.

Dus als jij klaar bent voor de reis naar binnen te maken en af te leren wat je niet dient, ziek en ongelukkig maakt dan is de Heart & Soul academy voor jou de juiste plaats.


Welkom...

Ben je bewust van wat je creëert?

Om tot jouw kern te komen van innerlijke rust en kracht, is het essentieel hetgeen waarmee je geprogrammeerd bent in je jeugd, op school, en omgeving te deprogrammeren. Te deleten uit je systeem!

Het is wat je in je onderbewustzijn bent gaan geloven (overtuigingen). Deze creëren de relaties in je leven, je gezondheid, je manier van denken, het grootste gedeelte van hoe je je voelt...

Wat maakt mij uniek?

Educatie is leuk maar om echt tot leven te komen en mijn waarheid te leven en spreken heb ik alle diploma's in de prullenbak gegooid. Afleren weet je nog...

Het leven is mijn leermeester geweest. Het geweld als kind, de verslavingen, angststoornis en depressie, woede en zelfhaat, ziekte en dood... Hier begon het leven pas echt. De reis naar zelfontdekking. Diep in mezelf heb ik geleerd mijn zelf-genezend vermogen te activeren. Daar ontstond echte kennis. Behulpzame tools: meditatie, yoga, ademwerk, lichaamswerk, schaduwwerk, affirmaties, +10 jaar werken met oude volkeren en genezers uit de Amazone (plantmedicijnen)

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling