Stel Menus in in het Admin Paneel

The Integration Project

De Integration Project is de juiste plaats voor jou om te integreren na het werken met plantmedicijnen. Deze cursus is voor jou als je thuis aan de slag bent met microdoseren of wilt integreren na werken met plantmedicijnen.

Waarom deze cursus?

Inmiddels werk ik bijna 10 jaar met diverse plantmedicijnen en dieren uit het Amazonegebied. Iedereen die mij kent weet hoe groot mijn liefde is voor deze heilige medicijnen. Echter zie ik dat de Westerse wereld het steeds meer ziet als een quick fix:
→ Zo snel mogelijk willen voelen.
→Zo snel mogelijk iets NIET meer willen voelen.
→Zo snel mogelijk groeien.
→Zo snel mogelijk een probleem willen verhelpen.
→Voor iedere scheet of uitdaging een ceremonie willen doen.
→En het liefst met een ‘magische pil’ dat alle problemen oplost.

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb de meest magische dingen gezien en ervaren bij mezelf en velen anderen. Mensen zien genezen van depressies, angsten en een tal aan volgens het systeem ‘ongeneselijke’ ziekten. En soms in 1 sessie. Waarom werkt dit voor sommige wel terwijl velen na een bepaalde tijd weer met dezelfde uitdagingen vastlopen?

Ik zeg altijd: ‘het ECHTE werk begint NA de ceremonie.

Het heeft in mijn ogen alles te maken met commitment, dieet, houding, serieusheid, bereidheid en intentie. Naar jezelf en deze heilige medicijnen. Concrete en consequente acties en handelingen zijn er nodig na de sessies. Velen blijven hangen in het analyseren en denken van wat ze hebben ervaren. Je de problemen of uitdagingen in je leven niet wegdenken. Dit zijn voelende medicijnen. En alleen vanuit het voelen en dagelijkse bewuste aanpassingen in je handelen en keuzes zal een permanente verandering teweegbrengen. Daarom heb ik deze cursus gemaakt.

Integratie is een geduldig proces en doorloopt vaak verschillende fases. Hiermee aan de slag gaan wordt ook wel schaduwwerk genoemd.

→Durf jij voorbij het masker te kijken dat je draagt en dat je aan de wereld laat zien?
→Durf je je inzichten uit het medicijnwerk te onderzoeken en kijken wat er nodig is om te veranderen?

En dit op het gebied van voeding, mindset, relaties, zelfliefde etc. In mijn ogen is een holistische aanpak nodig om permanente veranderingen te belichamen en het leven te creëren dat je daadwerkelijk wenst. Met holistisch bedoel ik dat je werkt op 4 lagen. Emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel.

Waarom is deze training zo waardevol?

  1. Het is een open training. Wat inhoudt dat ik content blijf toevoegen na iedere begeleid microdoseringstraject. Deze trajecten doe ik Live en breng in wat nodig is in het moment. Hierdoor ontstaat er op lange termijn alleen maar meer content dus meer waarde.
  2. De deelnemers uit de live groepstrajecten krijgen gratis toegang tot deze cursus. Via het forum kun je vragen stellen en kunnen we elkaar ondersteunen in het proces.
  3. In deze training geef ik je alle tools die nodig zijn om te integreren. Denk aan meditaties, ademwerk, Kundalini yoga workout, lichaamswerk om te integreren en helen, leven in het hier en nu, oefeningen voor zelfonderzoek, innerlijk kind werk, oefeningen voor vergeving en ga zo maar door. Kun je de waarde hiervan voor jou al voelen?

♥Wil jij LIVE deelnemen aan het begeleid microdoseringstraject?♥
Neem dan contact op via info@kelvinwelling.nl zodat we een video gesprek kunnen inplannen voor de volgende ronde start.

Hoe ziet deze cursus eruit?

Bij start staat week 1 voor je klaar. Iedere week komt er een onderdeel vrij waar je die week mee bezig kunt zijn. Na 8 weken is het project ‘klaar’.  Dit is een open dynamische cursus. Dus nieuwe content wordt met regelmaat toegevoegd. Je doorloopt diverse thema’s  die belangrijk zijn voor jou om de beste versie van jezelf te worden. Na afloop is alle content open en beschikbaar zodat je zelf kunt navigeren en dieper kunt duiken in de diverse thema’s en oefeningen.

Ben jij klaar om blijvende positieve veranderingen in je leven aan het brengen na het werk met plantmedicijnen? Het enige wat nodig is is DAGELIJKSE energie en tijd voor jouzelf. Al heb je maar 10 minuten per dag tijd dan zal dit op langere termijn een positieve verandering met zich meebrengen. Ik leer je ook hoe je dit stap voor stap door klein te beginnen kunt toepassen in je leven.

Are you ready?

Liefs Kelvin

Cursusoverzicht

Introductie + week 1 The Integration Project
Introductie 00:00:00
Week 1 00:00:00
Week 1 meditatie en hypnose 00:00:00
Einde week 1 plus extra’s 00:00:00
Uit je hoofd, in je lichaam
De kracht van adem 00:00:00
2 krachtige oefeningen 00:00:00
Special yoga practice 00:00:00
Energiehuishouding 00:00:00
Jouw verhaal creëert jouw realiteit
Wat vertel jij jezelf 00:00:00
Meest beperkende overtuigingen 00:00:00
Start met de man/vrouw in de spiegel 00:00:00
Innerlijke saboteur
Innerlijke saboteur elimineren en nieuw verhaal creëren. 00:00:00
Einde week 4 plus extra’s 00:00:00
Krachtige technieken voor transformatie
Jij kan dit! 00:00:00
Techniek #1 00:00:00
Techniek #2 00:00:00
Innerlijk kind
Hoe is jouw relatie met je innerlijk kind? 00:00:00
Meditatie en visualisatie 00:00:00
De 2 meest krachtige basisemoties
Wat kies jij? 00:00:00
Wees als een bambi 00:00:00
Liefde of angst? 00:00:00
Pijn en Genot
The Pain-Gain-Principle 00:00:00
Breinplezier 00:00:00
Einde traject plus extra’s 00:00:00
Bonusmodule

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling