Stel Menus in in het Admin Paneel

Heart & Soul Methode

Kelvin
  | 
14 februari 2023

De Heart & Soul methode is een unieke en effectieve benadering van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is gebaseerd op het idee dat het ontwikkelen van zowel ons hart als onze ziel de sleutel is tot het vinden van een diepere betekenis en vervulling in ons leven.

Wat ik in de afgelopen 18 jaar heb ontdekt is dat ieder mens over de kwaliteiten beschikt om uit iedere crisis te komen. Doordat ik zelf diverse crisissituaties heb mogen transformeren in mijn fysiek-, energetisch-, mentaal-, spiritueel- en pijnlichaam. Het genezen van trauma’s en ziekten. Het loslaten van onzekerheid, twijfel en angsten. Het belichamen van innerlijke rust. Het (her)activeren van de levensenergie, mindset mastery en het vinden van mijn levensdoel hier op aarde.

De Heart & Soul methode werkt op all deze lichamen en lagen. Zo ontstond mijn drijfkracht en doe ik wat ik doe. Bij de Heart & Soul methode worden zowel mentale, fysieke, emotionele als spirituele aspecten van het leven aangepakt. De methode richt zich op het ontwikkelen van jouw emotionele intelligentie. Ook gaan we aan de slag met het versterken van je intuïtie. En je ontdekt een dieper begrip van jouw waarden en doelen in dit leven.

Suit je ogen en visualiseer eens jouw leven voor je. Wie zou je zijn zonder je trauma’s, zonder je angsten, zonder lichamelijke klachten? Wat zou je dan doen? Met wie zou je zijn? En wat voor effect heeft dat op je omgeving?

Een belangrijk aspect van de Heart & Soul methode is de wetenschap dat lichamelijke klachten vaak een emotionele oorzaak hebben.

Doordat je de emotionele oorzaken aanpakt, kan je niet alleen de fysieke klacht verlichten of genezen, maar kan ook het algehele welzijn worden verbeterd.

De Heart & Soul methode is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer betekenis en vervulling in het leven, en die bereid is om te investeren in zijn of haar persoonlijke groei. Omdat het maken van de reis naar binnen jouw een enorme inzicht kan geven. Ook zul je de helende kracht ontdekken van je onderbewustzijn. En misschien herken je jezelf in de volgende zaken:

  • Last van stress en spanningen.
  • lichamelijke klachten of ongemakken.
  • Als je voelt dat je de regie over je leven kwijt bent.
  • Altijd druk, druk, druk. Met name voor en met anderen.
  • Veel moe en een gebrek aan innerlijke rust en focus.
  • Onbalans tussen hoofd, hart en handen.
  • Je wilt graag meer balans en harmonie ervaren in je privé leven of bedrijf.
  • Je wilt een dieper begrip over jezelf en het leven.
  • Je wilt de relatie met jezelf en anderen verbeteren

Kortom de Heart & Soul methode kan hierbij helpen. Want deze methode zit verwerkt in de Happy New You Revolutie cursus op deze academie.

https://heartsoulacademy.nl/cursus/happy-new-you-revolutie/

Als je geïnteresseerd bent in de Heart & Soul methode, neem dan vandaag nog contact met me op en ontdek wat deze methode voor jou kan betekenen.

info@kelvinwelling.nl

Of stuur me een bericht op social media.

Warme groet,
Kelvin

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

0 Reacties op "Heart & Soul Methode"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling