Stel Menus in in het Admin Paneel

Waarom zou ik deelnemen aan de Happy New You Revolutie?

In het kort: om je geest/verstand en ziel te resetten. Te (her)programmeren. Je onderbewustzijn en je hersenen maken geen verschil tussen een ingebeelde ervaring en een werkelijke ervaring. Het accepteert alles wat jij blijft herhalen in woorden, gedachten, beelden en gevoelens. En die komen weer vanuit overtuigingen over wat jij geloofd over jezelf en de wereld. Over liefde, over geld, over gezondheid. Alles wat jou ooit is verteld en geleerd is en wat jij bent gaan geloven.

Iedere cel in je lichaam bevat alle informatie van je hele wezen. Iedere cel! En deze cellen zijn volkomen vrij om te komen en gaan. Ze reproduceren zichzelf continue. Waar komen hun instructies vandaan? Die worden geleverd vanuit jouw onderbewustzijn door jou overtuigingen en ideeën die je over jouw werkelijkheid draagt. Dit zijn grotendeels onbewuste patronen. Maar wat denk je dat er gebeurd als je ideeën veranderd, opengegooid of uitbreid? Uiteindelijk zal je moleculaire structuur volgen. Dit is wat er op de achtergrond tijdens mijn genezing van ziekte gebeurde. Ook jij hebt dezelfde mogelijkheid om gezondheid te creëren van binnenuit.

Ben jij klaar om dit bewust te maken en je leven te gaan leiden in plaats van lijden? Ben jij klaar om de verborgen kracht in jou te ontdekken?  In deze video deel ik kort mijn grootste WHY om deze academie en deze training te maken.

 

Voor wie is deze training en wat zijn de voordelen voor jou om deel te nemen?

Welkom bij de Happy New You Revolutie voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Hierin zit de Heart & Soul Methode verwerkt die zich richt op het versterken van de kracht van de geest en het genezen van het lichaam en de geest van binnenuit.

Je onderbewustzijn stuurt je dagelijks gedrag aan en bepaalt hoe je je voelt voelt en wat je denkt. Maar vaak zijn je overtuigingen en gedragingen ontstaan in je jeugd, door (traumatische) ervaringen en zijn nu niet behulpzaam voor een gezond en gelukkig leven.  Ze belemmeren je in het bereiken van je doelen en het leven waarvan je droomt. Het herprogrammeren van je onderbewustzijn is daarom een essentieel onderdeel van je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het  biedt je de mogelijkheid om je onderbewustzijn te herprogrammeren en de kracht van je geest te ontdekken. Met behulp van diverse bewezen methoden en technieken kun je jouw overtuigingen en gedrag veranderen en je lichaam en geest genezen.

Deze cursus richt zich op:

Het ontwaken van de kracht van de geest: ontdek hoe je de kracht van jouw onderbewustzijn kunt activeren en gebruiken om je leven te verbeteren.

Het genezen van het lichaam en de geest: ontdek hoe je jouw fysieke en emotionele gezondheid kunt verbeteren door je onderbewustzijn te herprogrammeren.

Het bereiken van je doelen: leer hoe je jouw onderbewustzijn kunt programmeren om je te helpen je doelen te bereiken en je dromen waar te maken.

De Happy New You Revolutie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar genezing, verbetering van je relaties, succes op het werk of het leven van je dromen, deze cursus biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de stap naar een nieuw leven en ontdek de kracht van je onderbewustzijn. Schrijf je nu in voor deze cursus en begin jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling!

Deze training is niet alleen voor mensen die klachten of lichamelijke/emotionele pijn ervaren. Deze training is ook voor degene die wil ontdekken hoe je onderbewustzijn je gedrag stuurt. En nog belangrijker, hoe je deze instructies kan geven door middel van autosuggestie, visualisatie oftewel verbeeldingskracht. Alle deze tools zullen:

 • de verborgen kracht in jou activeren en doen herinneren.
 • meer inzicht geven in de wondere werking van je eigen geest.
 • de mogelijkheid geven voor het verbeteren/helen van je gezondheid, lichaam en relaties.
 • jou ondersteunen vrij te breken van verslavende patronen en denkwijzen.
 • jou in contact brengen met je hogere zelf.
 • helpen leven vanuit bezieling.
 • het ontdekken en uitvoeren van je levensmissie.
 • het helen van het innerlijk kind.
 • meert focus en helderheid geven in jouw werk/bedrijf.
 • en nog veel meer…

 

Het is allemaal mogelijk! Mits jij bereidt bent om energie, tijd in jezelf te stoppen en in wat ik je aanreik in deze training. Ben jij klaar voor een innerlijke reis en zelfonderzoek? Is jouw antwoord JA dan ben je op de juiste plaats.

Geloof is een mindset en dat ga je leren. Ik geef je de tools, technieken en rituelen waarmee je gebruik kunt maken van je gedachtenkracht en je onderbewustzijn kunt (her)programmeren naar jouw wens. Daar is deze training op gericht. En als je dit bekrachtigd door een geloof in een Hogere Macht, een God, de Oneindige Intelligentie, de Bron (hoe je het ook wilt noemen)… dus vertrouwt in een hogere vorm van leiding, dan zul je ontdekken dat jouw potentieel oneindig is.

Ga je mee op deze innerlijke reis in jezelf?

 

Ik ga mijn ervaringen en pijnpunten met je delen. 

In de video heb je mijn achtergrond gehoord en mijn grote WHY om deze academie te starten.
In mijn jeugd ervaarde ik klachten en emotionele problemen zoals:

 • Extreme onzekerheid
 • Angst voor kritiek
 • Rug en nekklachten (hernia’s)
 • Vreemde wisselende klachten en infecties
 • Stemmingsstoornissen (woede, depressieve gedachten, angsten)
 • Niet om kunnen gaan met emoties
 • Leven als slachtoffer in plaats van eigenaar
 • Geen levensdoel of missie

Toen ik 20 was en spontaan neerviel op straat volgde angststoornissen, ziekte en depressie.  Achteraf gezien was dit het grootste cadeau die ik ooit heb mogen ontvangen. Tijdens dit proces begon de grootste reis die een mens kan maken. De reis naar Zelfontdekking. Dit is een innerlijke reis. En in deze cursus neem ik jou mee op een innerlijke reis.

Ik geloofde dat de oorzaak van alle ellende kwam door mijn ervaringen als kind. Extreem huiselijk geweld. Ik ‘vluchtte’ in mijn hoofd en leerde verdoven in plaats van te voelen. De meeste volwassenen leven vanuit het hoofd, simpelweg omdat ze niet geleerd hebben om te voelen. We leven in een wereld van verdoving, onderdrukking en pleisterplakken. Toen ik 11 was ging ik de straat op om mezelf te verdoven met iedere stof die je maar kan bedenken. Tijdens mijn ziekte genas ik mezelf in 7 maanden van al mijn klachten.

Daardoor ontdekte ik de tools en technieken die ik met je deel in deze training. De afgelopen 10 jaar werk ik met mensen die verschillende traumatische ervaringen hebben meegemaakt. Door middel van diepgaande ceremonies en retraites met plantmedicijnen leerde ik steeds meer over de werking van de menselijke geest.

De tools waarmee we gaan werken in deze training zijn onder andere visualisaties, journaling, affirmaties, begeleide hypnose en meditaties, ademwerk en diverse hulpmiddelen voor zelfonderzoek.

“Je wordt wat je gelooft. Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt. Je wordt waar je diep vanbinnen echt van overtuigd bent.” – Napoleon Hill

Enkele jaren na het genezen van de ziektes in mijn lichaam won ik in Las Vegas het opleidingsprogramma van de Napoleon Hill Foundation. Dit werd mijn fundering voor een nieuw leven. Hier ontdekte  ik pas wat er op de achtergrond gebeurde. Niet alleen het creëren van de ziektes in mijn lichaam maar ook tijdens de genezing. Ik hield mijn verleden in stand. Door woorden, gedachten, gevoel en de overtuigingen dat ik niet goed genoeg was, altijd pech had, liefde niet waard was…. En als je ook nog schuld en woede ervaart richting iemand of iets hetgeen jou heeft aangedaan dan creëer je helemaal een probleem. Zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Dit speelde zich ieder dag uit. Ieder mens heeft tussen de 40.000 en 80.000 gedachten per dag. Hiermee programmeerde in zonder dit te weten mijn onderbewustzijn. En deze programmeringen zorgen voor het resultaat dat jij in je leven ervaart. Ben jij bewust van wat jij jezelf allemaal ‘wijsmaakt’ of waarmee jij je wellicht zelfs ziek maakt? Wil jij leren om bewust jouw onderbewustzijn te trainen en (her)programmeren zodat je de resultaten in het leven gaat ervaren die je WEL wilt?

Wil jij de kracht in jezelf ontdekken? Nu is de tijd en heb je de mogelijkheid! Meldt je nu aan voor de cursus.

 

In liefde,
Kelvin

 

Cursusoverzicht

Welkom + Week 1: het ochtenddieet
1.1 Welkom 00:00:00
1.2 Voorbereiding, verwachting en benodigdheden 00:00:00
1.3 Opzet van de cursus 00:00:00
1.4 Wake-Up Wonder Ritual (WWR) 00:00:00
Dag 1: (m)editatie + (h)ypnose 00:00:00
Dag 2: m + h + (v)uuradem 00:00:00
Dag 3: m + h + v + (a)ffirmeren 00:00:00
Dag 4: m + h + v + a + (v)isualiseren 00:00:00
Dag 5: m + h + v + a + v + (d)ankbaarheid 00:00:00
Dag 6: M + H + V + A + V + D + (B)eweging 00:00:00
Dag 7: M + H + V + A + V + D + B + (S)chrijven 00:00:00
Einde week 1 + extra’s 00:00:00
Week 2: adem en beweging
De kracht van adem 00:00:00
Ademtechnieken 00:00:00
Kundalini yoga workout 00:00:00
Einde week 2 + extra’s 00:00:00
Week 3: spiegelwerk – bewust vs onbewust – beperkende overtuigingen herkennen
Vertel jezelf een ander verhaal 00:00:00
Bewuste geest vs onderbewustzijn 00:00:00
Veel voorkomende beperkte overtuigingen 00:00:00
How to shift your story 00:00:00
Elimineren met spiegelwerk 00:00:00
Einde week 3 + extra’s 00:00:00
W4: innerlijk kind en het pijnlichaam
Wat is het innerlijk kind 00:00:00
Innerlijk kind meditatie en visualisatie 00:00:00
Innerlijk kind helende transmissie 00:00:00
Einde week 4 + extra’s 00:00:00
H5: krachtige technieken voor transformatie en heling
Een kijkje in de keuken 00:00:00
Techniek #1 00:00:00
Techniek #2 00:00:00
Techniek #3 00:00:00
Techniek #4 00:00:00
Einde week 5 + extra’s 00:00:00
H6: de dans tussen liefde en angst
Handel je uit liefde of uit angst? 00:00:00
Handel als een dier 00:00:00
Het verhaal van de 2 wolven 00:00:00
Twee manieren van leven 00:00:00
Einde week 6 + extra’s 00:00:00
W7: Pijn & Genot
Het overlevingsmechanisme 00:00:00
Ik zal het je eens breinfijn uitleggen 00:00:00
Einde week 7 plus extra’s 00:00:00
W8: Een cursus in Vergeving
Wat, hoe en waarom? 00:00:00
W9: Leven in het NU
Hier & nu! 00:00:00
w10: Jouw Werkelijke Zelf

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

© 2024 Journey of The Heart - Powered by Kelvin Welling